Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Μπράβο στους Τρικαλινούς!

Στα Τρίκαλα την όμορφη Θεσσαλίκή πόλη που την διασχίζει με τα ήσυχα νερά του ο ποταμός Ληθαίος......που κάποτε στις όχθες του ο Ασκληπιός είχε τα ιατρεία του και κάτω από τη σκιά του κάστρου με το ρολόι......διεξήχθη την Τρίτη 9 Δεκ 2008 μια θαυμάσια ημερίδα για το μέλι!


Το Μελισσοκομικό Κέντρο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Μελισσοκομικό Σύλλογο και τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Τρικάλων οργάνωσαν μια ημερίδα για το μέλι την οποία παρακολούθησαν αρκετοί Τρικαλινοί πολίτες και όχι μόνο....

Ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού κος Ι. Ζαφείρης...... κήρυξε την έναρξη της ημερίδας με σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Νομάρχη Τρικάλων κ Η. Βλαχογιάννη. Ο κος Νομάρχης παρότρυνε του μελισσοκόμους του συλλόγου και του συνεταιρισμού να προσπαθήσουν να αναδείξουν το άριστο τοπικό προϊόν. Υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα τους και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ακολούθησε εισήγηση του κ Π. Χαριζάνη......Αναπληρωτή Καθηγητή Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα "η διατροφική αξία του μελιού και των λοιπών προϊόντων της κυψέλης"

και εισήγηση του κ Ι. Μανίκη......πρόεδρου της εθνικής διεπαγγελματικής οργάνωσης μελιού και λοιπών προϊόντων της κυψέλης με θέμα «Γιατί να προτιμάμε το Ελληνικό μέλι».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που αφορούσαν τη μέλισσα και τα προϊόντα της.

Η διεξαγωγή ήταν άψογη και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους εισηγητές κ Πασχάλη Χαριζάνη και Ιωσήφ Μανίκη καθώς και τους οργανωτές της ημερίδας Γ. Σαμαρά και Ε. Ευθυμίου επόπτες του Κέντρου Μελισσοκομίας Θεσσαλίας, τον κ Κ. Θάνο πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου και τον κ Ι. Ζαφείρη πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Τρικάλων ευχόμενοι και εις άλλα με υγεία!

Μπράβο!

Συγχαρητήρια και στον Δήμαρχο Τρικκαίων κ M. Ταμήλο για τον ωραίο στολισμό της πόλης εν όψη των εορτών!

7 σχόλια:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο οποσδήποτε στους Τρικαλινους αλλα και στον θαυμάσιο ρεπόρτερ.

İlhami Uyar είπε...

Dear Teodoros Katsaros,beekeeping and bee prodacts gain important all ower the wörld,so goverments and univercities arrenge some meeting and conferences,first aim,guality bee prodacts,best efficient,no harmfull human healty prodacts,we can say some another things,beekeeper unıons and univercities very important to beekepers devolempent and catch wörld avarege,if you dont follow advence technology and new development,I dont believe you will be succes in your job.İf we meet and debate all problems conseguently we solve all problems and unwanted circiumstences,in this regard I congratulate all participants,mayor,advisor,proffesors,beekeepers,and other outhoroties,I hope will be going on those meetings and conferences.Best wishes,healty condotions and life,soccesufully job,stay well.Greetings from Turkey.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να βρεθώ σ΄αυτή την όμορφη εκδήλωση!Γ... την ατυχία μου,όπως έλεγε και η Μαλβίνα.
Μπράβο σου Θεοδόση ωραία κάλυψη!

Anestis Ketsetzidis είπε...

Πως μπορούμε να μάθουμε σε ποιές πόλις και πότε θα έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις?
οσο για το ρεπορτάζ, εύγε.

markos aliprantis είπε...

Μπράβο Θεοδόση που κάλυψες την ημερίδα.Αν υπάρχει κάτι καινούργιο γράψε το να το μάθουμε και εμείς οι μακρυνοί.

İlhami Uyar είπε...

cristos anesti xriona polla

Ανώνυμος είπε...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!