tag:blogger.com,1999:blog-7422600885182667631.post3915278612139671057..comments2023-10-19T15:24:24.724+03:00Comments on Κόκκινη Μέλισσα: Παστέλι με μέλιΘεοδόσης Κατσαρόςhttp://www.blogger.com/profile/08800812490179789545noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7422600885182667631.post-42760574350252671622007-05-19T13:27:00.000+03:002007-05-19T13:27:00.000+03:00Γιατί όχι φίλε μου...την επόμενη φορά που θα φτιάξ...Γιατί όχι φίλε μου...<BR/>την επόμενη φορά που θα φτιάξουμε το γλυκό θα το δοκιμάσουμε...Θεοδόσης Κατσαρόςhttps://www.blogger.com/profile/08800812490179789545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7422600885182667631.post-24835907822927320232007-05-19T11:26:00.000+03:002007-05-19T11:26:00.000+03:00τι θα λέγατε για 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι...τι θα λέγατε για 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι για άρωμα? έχω ακούσει ότι συντηρείται θαυμάσια αν βάλουμε ανάμεσα στα κομμάτια λεμονόφυλλα..witchofdaffodilshttps://www.blogger.com/profile/17297293224639044497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7422600885182667631.post-49094371651559784152007-05-10T08:38:00.000+03:002007-05-10T08:38:00.000+03:00Ωραία και εύκολη συνταγή Θοδώση..Μόνο που αν ψήσω ...Ωραία και εύκολη συνταγή Θοδώση..<BR/>Μόνο που αν ψήσω το σουσάμι στους βαθμούς που γράφεις θα ..εξαερωθεί!<BR/>Βγάλε το ένα μηδενικό.. Σόρυ ε!!zeposhttps://www.blogger.com/profile/07652032423528585742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7422600885182667631.post-80610503368124500282007-05-10T00:24:00.000+03:002007-05-10T00:24:00.000+03:00ωραία τα γράφεις και καλορίζικο.είχα ακούσει ότι τ...ωραία τα γράφεις και καλορίζικο.είχα ακούσει ότι το καβούρντισμα ή μή του σουσαμιού κάνει το σκληρό η μαλακό.xytoshttps://www.blogger.com/profile/15336579965656648601noreply@blogger.com