Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2007

Festival Ελληνικού Μελιού

Στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 14η ,15η και 16η Δεκεμβρίου διεξήχθη το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων μέλισσας. Ένα φεστιβάλ με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διοργανωτές ήταν το Ευρωπαϊκό δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης με συνδιοργανωτές τον οργανισμό στρατηγικού σχεδιασμού, τη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. ( το εργαστήριο μελισσοκομίας), την εθνική διεπαγγελματική οργάνωση μελιού, την Ελληνική επιστημονική εταιρεία μελισσοκομίας-σηροτροφίας και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (το εργαστήριο σηροτροφίας - μελισσοκομίας).

Περιλάμβανε:

-- Α.) Συνέδριο μελισσοκομίας
-- Β.) Έκθεση ελληνικών μελιών – προϊόντων μέλισσας – μελισσοκομικών εφοδίων

έκθεση μελισσοκομικών βιβλίων

εφόδια Αριστέας-- Γ.) Επιστημονικές ημερίδες-- Δ.) Γευσιγνωσίες μελιού με εκθετήρια γευσιγνωσίας μελιού απ’ όλη την Ελλάδα-- Ε.) Εδέσματα ελληνικής κουζίνας με μέλι
-Στο φεστιβάλ συμμετέχουν μελισσοκόμοι – εταιρείες εξοπλισμού εφοδίων - Νομαρχίες – τυποποιητές – επιχειρήσεις – συνεταιρισμοί κλπ.

Πατήρ Ευάγγελος Καρακάσης Ιερέας-Γεωπόνος


Ο ακούραστος κος Μελισσουργός7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ και πάλι μπράβο ρε Θεοδώση.Καλό θα ήταν αν έμαθες και το αποτέλεσμα ποιό ήταν απ΄όλη αυτή την ωραία εκθεση.Κυρίως θέλω να μου πείς αν υπήρχαν και μελισσοκόμοι από Κυκλάδες γιατί μάλλον κάναμε πατάτα που δεν πήγαμε σ΄ευχαριστώ.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Ο Θεοδόσης μέσα σ'όλα.Μπράβο και όχι μόνο!

Ανώνυμος είπε...

Αγνωστε φιλε Θεοδοση τωρα που βλεπω τις φωτο θυμαμαι οτι σε εχω δει στο φεστιβαλ.
Του χρονου.
Ανεστης κ θεσσαλονικη

chaniabee είπε...

Έκανες καλή δουλειά βρε φίλε , αφού δεν αξιωθήκαμε να έρθουμε στην πρωτεύουσα να την δούμε από κοντά, έφερες την έκθεση στο γραφείο μας!!! ήταν και ο πατριώτης μας εκεί βλέπω ! μελοξυδο αγόρασες ?φτιάσει καταπληκτικό !

skyrianbee είπε...

Όλοι θέλαμε να πάμε και δεν πήγαμε, ευτυχώς πήγες εσύ Θεοδόση, έτσι μου έμεινε και εμένα η απορία για το αποτέλεσμα και το μήνυμα της έκθεσης.

μελονικος είπε...

Θεοδόση: χρόνια πολλά σε σένα και την οικογένεια σου και καλή χρονιά

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Θεοδόση και από μένα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία