1ον) μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως πάγκο απολεπισμού
(Συνεργάζεται η ανιψιά Έρη με τον αραβωνιαστικό της Mike)
2ον ) όπως είναι γεμάτος με τα απολεπίσματα κλείνουμε το καπάκι και ρυθμίζουμε το θερμοστάτη 35ο με 45ο C και παίρνουμε το μέλι
3ον) μετά κλείνουμε την κάνουλα και ανεβάζουμε το θερμοστάτη πάνω από 64ο C (σημείο τήξεως του κεριού) περίπου 80ο – 100ο C. Μέσα στο μηχάνημα υπάρχει η αντίσταση ο ανεμιστήρας και ο θερμο-βολβός.
Τα απολεπίσματα στο κόσκινο θερμενόμενα μας δίνουν το εναπομείναν μέλι ως ζαχαροπλαστικής πλέον (μικρή ποσότητα) και το κερί μας καθαρό.....
4ον) ακόμα αν τοποθετήσουμε εντός 4 δοχεία με κρυσταλλωμένο μέλι και ρυθμίσουμε το θερμοστάτη στους 45 βαθμούς το μέλι μας την άλλη μέρα θα έχει γίνει πάλι ρευστό.
5 σχόλια:
Θεοδοση ευχαριστουμε για τις υπεροχες σου παρουσιασεις,αλλα και τις ωραιες παρουσιες,μαλλον ειστε ομορφοσογο...
Thank you for your explanation,we will learn new basic methods, I wish you easly all jobs.With best wishes
Θεοδόση η αντισταση είναι μέσα ή πάνω στο μοτέρ;
Μάρκο γειά και καλό μήνα. Τα είπαμε τηλ αλλά και για άλλους που έχουν την ίδια απορία η αντίσταση είναι γύρο απ τον ανεμιστήρα σε διπλή σειρά
where you come from!
Δημοσίευση σχολίου