Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Απολογισμός και προγραμματισμός

Λίγες μέρες μένουν ακόμα από το 2009. Σε λίγο θα ανατείλει το 2010. Ας πάρουμε μολύβι και χαρτί και ας κάνουμε και τον μελισσοκομικό μας απολογισμό, έτσι απλά ο καθένας με τον τρόπο του να δούμε τέλος πάντων τι μας άφησε το 2009…. χαρές – λύπες – κέρδος – ζημιά – γνώσεις ή χάσιμο χρόνου;

Τέλος, όλοι μας με εμπειρίες ακόμα μιας χρονιάς, ας κάνουμε τον προγραμματισμό για το 2010. Η μελισσοκομία θέλει τον απολογισμό της και τον προγραμματισμό της, για να βαδίζουμε σωστά και όχι στα τυφλά.


Και κάτι ακόμα….

Ο θεός μας δίνει τάλαντα. Καθένας μας τα αξιοποιεί ανάλογα. Τούτο εδώ το τάλαντο το δώσε να το απολαύσουμε χαλαρώνοντας και όχι να το βάλουμε στο ντουλάπι για συνενώσεις φίλε μελιΣάκη.

Το τσίπουρο είναι κερασμένο από τον Fori! Στην υγειά σου Fori, είναι υπέροχο!

15 σχόλια:

μελιΣακης είπε...

Αν σου περισσεύει καθόλου, αύριο να το τιμήσουμε!

meli elikon είπε...

Θεοδόση, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Εύχομαι το 2010 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα, για σένα και την οικογένειά σου, και να πετύχεις τον στόχο στο προγραμματισμό σου.
Όσο για τα τάλαντα, εύχομαι να τα απολαμβάνεις πάντα όπως τα αξίζεις και τα ονειρεύεσαι. Πάντως είμαι σίγουρος ότι δεν τα κρατάτε στο ντουλάπι εσείς οι Βολιώτες. Είχα την χαρά να το απολαύσω για δύο χρόνια που η έδρα της δουλειάς μου ήταν εκεί.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Θεοδόση
ωραίος ο απολογισμός,ωραίος και ο προγραματιμός.

markos aliprantis είπε...

Έτσι είναι.Καλή χρονιά να έχουμε Θεοδόση με υγεία και όλα τα άλλα έπονται.

Spyros είπε...

Χρόνια πολλά Θεοδόση, καλή χρονιά και ελπίζω φέτος να τα πούμε από κοντά

tasos είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κυριε θεοδοση ,και σας ευχομαι το 2010 ολες οι επιθυμιες σας να πραγματοποιηθουνε.

melinioxori είπε...

χρονια πολλα σε ολους, σας ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σας φερει οτι επιθυμειτε και πολλα ταλαντα αλλα και ευκαιριες για να τα απολαμβανετε.Μα πανω απο ολα υγεια σε ολο τον κοσμο.

Exagono είπε...

Θεοδοση νασαι γερος με υγεια η νεα χρονια.Πες τον Σακη οτι θα του δωσω και αλλο ,μη το χαντακωνει στα ντουλαπια για συνενωσεις.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Φίλε Θεοδόση όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας τέτοια εποχή, άλλοι χαίρονται κι άλλοι πεισμώνουν και ανασχεδιάζουν την ρότα τους(ναυτικός όρος βεβαίος-βεβαίος). Εύχομαι το 2009 να γέμισες πληροφορίες και να επιβεβαίωσες τεχνικές , έτσι ώστε το 2010 να είναι για σένα παιχνιδάκι.Ευχομαι ακόμα υγεία και πάντα καλά νέα για σένα και την οικογενειά σου.

Υ.Γ. Το τραπέζι ,είναι πλούσιο και μερακλήδικο, αλλά θα είχε και κρασί Μαραθωνητικο αν δεν είχες φύγει βιαστηκά.

trikalinos-Trikala Greece είπε...

Καλά Θεοδόση μόνο ο Φόρης έχει τσίπουρο?Αύριο απόγευμα κατεβαίνω Βόλο!Θα τα πουμε.

meliritos είπε...

Θεοδοση χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια σε εσενα και στην οικογενεια σου.

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Θεοδόση καλή χρονιά σου εύχομαι σε σένα και στην οικογένεια σου και στα μελισσακια σου.
Να σε καλά.

Antonopoulos είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΝΕΡΟ(ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΤΡΙΚΑ).

kkokinos είπε...

Χρονια πολλα καλη χρονια Θεοδοση σε σενα και στην οικογενεια σου.Δωσε επιπλεον τους χαιρετισμους μου στον γιο σου Θωμα!!!

erbabaricihasanhoca είπε...

Happy New Year...