Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στο Βόλο

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Βόλου σε συνεργασία με τον Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «Δήμητρα» πραγματοποίησαν στο Βόλο ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων στις 28-29-30 Ιουνίου με θέματα εχθροί και ασθένειες μελισσών, παραγωγή και τυποποίηση μελισσοκομικών προϊόντων, ποιότητα και ταυτότητα του Ελληνικού μελιού, εφαρμογή της νομοθεσίας για το μέλι και διακίνηση αυτού στην ελληνική αγορά.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της σχολής γεωργικών επιστημών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας...
"πρόεδρος & αντιπρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Βόλου"



...από τους εκπαιδευτές κα Καρατάσου Κατερίνα κτηνίατρο της ΟΜΣΕ, κο Ασούτη Νίκο κτηνίατρο του ΕΦΕΤ και κο Μανίκη Ιωσήφ χημικό και πρόεδρο της Διεθνής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης.



Συμμετείχαν αρκετοί παλιοί και νέοι μελισσοκόμοι του νομού μας.

4 σχόλια:

İlhami Uyar είπε...

Dear Thedosis Ibeleive that training,teaching,conference and seminars would be very useful for next generation beekeepers.Prevent disaes,quality,best prudactive very important.New beekeepers very chance,best wishes.

Melissocosmos είπε...

Θεοδόση με λένε Βασίλη Ξεσφίγγει και έχω το blog MELISSOCOSMOS
Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνεις τόσα χρόνια.
Ήθελα να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω μέρος από το υλικό της ανάρτησης που είχες κάνει το 2007 με μια δηλητηρίαση στα βαμβάκια με τίτλο ο καλός ο γείτονας.
Θέλω να την χρησιμοποιήσω σε μια προσπάθεια που θα κάνουμε πολλά blog ενωμένα με μια ενιαία ανάρτηση κατά των φυτοφαρμάκων στις 2 Αύγουστου. Δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί.
Αν θες δες εδώ.
http://melissocosmos.blogspot.com/2010/07/bloggers.html

βασικά φωτογραφίες θέλω να πάρω και να κάνω αναφορά στο όνομα σου ότι έπαθες ζημιά από ραντίσματα που έγιναν παράνομα μέρα μεσημέρι πάρα την απαγόρευση που κάνει το υπουργείο κάθε χρόνο για τα ραντίσματα τις ώρες αυτές.
Εννοείται ότι οι φωτογραφίες δεν θα μονταριστούν και θα έχουν το λογότυπο του blog σου επάνω.
Περιμένω την απάντηση σου.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε πάρε ελεύθερα ότι νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει, αλλά εν μέρη κάπου και οι αγρότες έχουν δίκιο μιας και αυτοί προσπαθούν να σώσουν την περιουσία τους.
Καλό βράδυ

Melissocosmos είπε...

Ευχαριστώ πολύ Θεοδόση.
Δεν αντιλέγω οι αγρότες μας να την κάνουν την δουλειά τους και να σώσουν την περιουσία τους, αλλά ας το κάνουν βραδάκι να μην καταστρεφόμαστε κι εμείς.
Είμαι κι εγώ αγρότης και ξέρω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο.