Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καινούργια αγάπη και παλιά

Ο λαός επέλεξε να αντικαταστήσει την κουρασμένη και γριά βασίλισσα. Για λίγο χρονικό διάστημα θα συνυπάρξουν μέσα στην ίδια κυψέλη μάνα και κόρη. Η γερασμένη μάνα καμαρώνει που αφήνει την κόρη της άξια αντικαταστάτη και γεννά τα τελευταία της αυγά. Σε λίγες μέρες πλέον οι εργάτριες θα πάψουν να περιποιούνται και να ταΐζουν την παλιά μάνα και σιγά-σιγά θα ‘ρθει το τέλος της. Η κόρη της καμαρωτή επιθεωρεί την κυψέλη της και ετοιμάζεται να αναλάβει την αρχηγία.

7 σχόλια:

evangelos naxios είπε...

πανεμορφο!!!!!

Επόπτης είπε...

Θεοδόση καλημέρα.
Εμείς πότε θα καταλάβουμε τι συμβαίνει και να αφήσουμε "ατάϊστους " αυτούς που είναι άχρηστοι πλέον και να τους αντικαταστήσουμε με καινούργιους
Να είσαι καλά.

İlhami Uyar είπε...

Kali doulıa

Taşkın ÖZŞAHİN είπε...

I wish you beekeper success

Beekeeper είπε...

γεια και χαρα. Ειναι προσφατη η φωτογραφία? Εννοω η αλλαγή εγινε τώρα το σεπτεμβρη?

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Κώστα καλημέρα.
Η αλλαγή είναι πρόσφατη περιμένω να ζευγαρώσει να αρχίσει γέννα και μετά να την βάψω .Φαίνεται ότι είναι αζευγάρωτη ακόμα απ το ότι δεν άπλωσε ακόμα η κοιλιά της. Η παλιά είναι τριετίας φυσικό ήταν να την αλλάξουν τώρα . Κατάλαβαν πως μάλλον δεν βγάζει χειμώνα η αν βγάλει την άνοιξη θα είναι άχρηστη. Όσο για την ποιότητα? Ε δεν είναι και η καλύτερη αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Για κηφήνες? Ακόμα τα μελίσσια κρατάνε αρκετούς.

markos aliprantis είπε...

Θεοδόση εμας εδώ τους κηφήνες τους πέταξαν έξω εδώ και καιρό.Αλλά την μεγάλη ζημιά μου την έκαναν οι σκούρκοι.