Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γενική συνέλευση ΟΜΣΕ

Χθες Σάββατο 15/2/2014 στη Λάρισα όπου είναι και η έδρα της ΟΜΣΕ εκπρόσωποι μελισσοκομικών συλλόγων απ όλη την Ελλάδα πραγματοποίησαν την ετήσια Γενική Συνέλευση.
Μετά τους χαιρετισμούς και την εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του ΔΣ. 
Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και προτάθηκαν λύσεις. 
Αρκετές οι ερωτήσεις αλλά και παραινέσεις από γηραιότερους που καταχειροκροτήθηκαν όταν συνέστησαν ενότητα και ομοψυχία ώστε να ξεπεράσουμε σκοπέλους που επιφυλάσσουν οι καιροί.


Ήταν και μια καλή ευκαιρία συνάντησης με αρκετούς παλιόφιλους.


5 σχόλια:

markos aliprantis είπε...

Θεοδόση ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά ύστερα από ένα χρόνο.
Για την Γεν.Συνέλευση τί να πώ;Δυστυχώς είμαστε συνυπεύθυνοι για όσα έγιναν και ειπώθηκαν από τις αντιπαραθέσεις που έγιναν.Αν θυμάσαι σχεδόν όλοι ανέφεραν την μάστιγα των κλοπών ακόμα και σε τροφές!!!!!μελισσιών.Στην περασμένη συνέλευση όπως θυμάσαι τους είχα κάνει πρόταση για την λύση του προβλήματος αλλά δεν ανέφεραν τίποτα αλλά και στο σύνολο των μελισσοκόμων που ήταν εκεί δεν επικρότησαν την ιδέα μου.Ίσως βολεύονται μερικοί από την όλη κατάσταση.
Μήπως άκουσες εσύ από την ΟΜΣΕ να προτείνει καμιά λύση που ούτε καν αναφέρθηκε στο θέμα;Ίσως να είπαν κάτι αφού φύγαμε με τον Παντελή για να προλάβει το πλοίο.
Να είμαστε καλά μέχρι την επόμενη για να τα ξαναπούμε και πάλι ευχαριστώ.

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ούτε ένα τηλέφωνο;;;;;

chaniabee είπε...

γεια σου φιλε μου Θεοδόση!!!σε ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενεια !!μετα απο τοσα χρονια καταφεραμε και βρεθήκαμε τελικά απο κοντα!! να ξερεις οτι σας περιμενω στην Κρητη εσενα και την οικογένεια σου φιλε μου!!!

chaniabee είπε...

ξεχασα να σου δοσω το email μου !!! perrospan@gmail.com στειλε μου τις φώτο να εχω και γω να σας θυμάμαι!!

IxNiLaTiS είπε...

Το περίμενα ότι οι περισσότεροι κάνουν πως δεν ακούν γαι το πρόβλημα των κλοπών.

http://2.bp.blogspot.com/-fwmCZFWyDD4/Uw-Taonpb-I/AAAAAAAAGWQ/kxTxMYBo99U/s1600/elegxoi.jpg