Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μια του κλέφτη... πολλές του κλέφτη ....και στο αστυνομικό τμήμα με τα βραχιόλια



Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μελισσοκλέφτης από ομάδα περιφρούρησης μελισσοκομείου στην περιοχή της λίμνης Κάρλας.

Οι επισκέψεις του ήταν συχνές και επαναλαμβανόμενες στο συγκεκριμένο μελισσοκομείο και κάθε φορά αφαιρούσε τελάρα με πληθυσμό και γόνο  τα οποία τοποθετούσε σε δικές του κυψέλες και τα μετέφερε στο μελισσοκομείο του.

Η στιγμή της σύλληψης έγινε αφού τοποθέτησε στο όχημα του την πρώτη κυψέλη που γέμισε και την στιγμή που επιχειρούσε να γεμίσει τη δεύτερη .

Για τον εντοπισμό του, την παρακολούθηση και την σύλληψη του βοήθησαν αρκετές κάμερες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί στο μελισσοκομείο και κατέγραφαν  τις κινήσεις του και την προηγούμενη δράση προγενέστερα βράδια.

Μετά την μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα με εντολή έγινε έλεγχος σε μελισσοκομείο του από αρμόδια όργανα και βρέθηκαν μέσα σ’ όλα τα μελίσσια τελάρα πυροσφραγισμένα με τον κωδικό του μελισοσοκομείου που συνελήφθηκε καθώς και τελάρα με ξυσμένους κωδικούς αλλά και υλικό άλλων μελισσοκόμων με πυροσφραγίδα.
Η συνέχεια στο δικαστήριο….


Το αυτοσχέδιο καπνιστήρι του κλέφτη την ώρα της σύληψης

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Δεν τον κάνανε τουλούμι στο ξύλο, να πάρει ένα μάθημα??!!
Ουτος ή άλλως 1 χρόνο με αναστολή θα φάει και θα είναι ελευθερος.....
Δυστυχώς :(

pakis είπε...

Θεοδόση, αποκλειστικά για τις ελαφριές ποινές των κλεφτών,έχουμε όλοι οι μελισσοκόμοι.Και αυτό για τις καταθέσεις που δίνουν στο δικαστήριο.Όπως έγινε και με τον τύπο στον Υμηττό,που πήγαν μελισσοκόμοι στο δικαστήριο και έλεγαν ...δεν είδα,δεν ξέρω ,δεν πιστεύω. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ..... ΝΤΡΟΠΗ...

evangelos naxios είπε...

καλημέρα,που είναι οι φωτο από το .@μήση??????η φάτσα του,το όνομα του???????

Exagono είπε...

Θεοδοση συγχαρητηρια για την επιμονη σας,κοιτα η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι η διαπομπευση στο χωριο του και στους γνωστους του,αλωστε ο ενας αστυνομικος ειναι απο το ιδιο του το χωριο,σε καθε κλοπη μελισσιων αυτον θα καλουν στο τμημα.

Ανώνυμος είπε...

1. θα έχουμε λυση για τα ονόματα σύντομα. Μονο να θυμάστε ποιος είναι ποτε τον επιασαν και όλες τις λεπτομέρεις και σύντομα θα ανακοινωθουν για όλους.

2. Στο δικαστήριο να αξιώσουν οι παθόντες αποζημιώσεις, όχι μονο την ποινη του κλεφτη. Να πάνε μάρτυρες μελισσοκόμοι και να πουν οτι αφού ο κλέφτης άνοιξε τα μελίσσια μη προβλεπόμενος ώρες προκάλεσε ζημιές και να αξιωθούν και τα διαφυγόντα κέρδη για την άνοιξή και τη χαμένη σεζόν. Αμα τον πάτε έτσι δεν θα φάει μονο ενα χρόνο.