Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αν αυτό δεν λέγεται κλεψιά πως λέγεται;


Ψάχνοντας  προχθές στο διαδίκτυο να βρω πληροφορίες για το περδικάκι έπεσα πάνω σε αυτό  (http://orinimelissa.blogspot.gr/2014/07/blog-post_82.html )… και εξεπλάγην.


Ο παραπάνω κύριος πήρε τις φωτογραφίες τις παραποίησε-τροποποίησε και τις οικειοποιήθηκε χωρίς καμία άδεια.


Αν αυτό δεν λέγεται κλεψιά πείτε μου πως λέγεται γιατί θα σκάσω;;;





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ασυδοσία στο διαδίκτυο πάει σύννεφο. Τείνει να καταντήσει το πιο αναξιόπιστο μεσο ενημέρωσης. Λίγες οι σελίδες που γράφουν σωστά και έγκυρα και με τεκμηρίωση. Όλα για τα "κλικ". Ναι όντως είναι κρίμα να αντιγράφονται ετσι ωμα πραγματα που εχεις αφιερωσει καποιο χρόνο. Είναι θέμα σεβασμού. Επίσης είναι και κρίμα γιατι τα αντιγράφουν σελίδες που μαλλον λανσάρουν προϊόντα και ανώνυμα πολλες φορές. Τυφλά νεοι μελισσοκομοι τους διαβαζουν χωρίς να έχουν κριτική ικανότητα. Εχεις σελίδα που είναι καταπληκτική-εργο τέχνης. Καποια στιγμη η ασυδοσία αυτη πρεπει να σταματήσει, καλα εκανες και το ενεφερες...

Ορεινή Μέλισσα είπε...

Καλησπέρα Συνάδελφε, μόλις με ενημέρωσε μελισσοκόμος για την ανάρτηση σου. Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη για την παράλειψη αυτή, δεν θυμάμαι καθόλου πως έγινε. Όπως και να έχει τις αφαίρεσα όλες τις εικόνες μια προς μία. Το ίδιο συμβαίνει καθημερινά και σε εμάς, και καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις. να είσαι καλά και πάλι συγνώμη!

Ανώνυμος είπε...

ορεινη μελισσα μακραν η χειροτερη μελισσοκομικη σελιδα
δεν αξιζει ουτε ενα κλικ
μπλιαχ

Ανώνυμος είπε...

Το να θεωρείς συνάδελφο τον κύριο Θεοδόση πραγματικά με ξεπερνά.

Ανώνυμος είπε...

εμετικος ο τυπος απο ορεινη μελισσα.
για λυπηση ειναι αυτα που γραφει και ολο αντιγραφες ειναι χωρις αναφορες σε πηγη.
οσο για τον αλλον τον ξεσφυγγη......σε πιανουν τα κλαματα.

Ανώνυμος είπε...

Το κανει κατα συρροη η ορεινη μελισσα, να κλεβει αρθρα και εικονες απο μελισομπλογκ ακομα και απο τη σελιδα του απθ. Πρεπει να φαει 1-2 μηνυσεις να στρωσει.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν καταλαβα πως εγινε", λεει;;; Απλα τις εβαλε στο photoshop, τους αφαιρεσε το υδατογραφημα και τις εκανε δικες του. Ορισμος της κλοπης δικαιωματων

Δημήτρης είπε...

Δεν το κάνει μόνο αυτός δυστηχώς. Το κάνουν αρκετοί να πέρνουν εικόνες , κείμενα να τα παραποιούν χωρίς να αναφέρουν πηγή. Βέβαια πρέπει να γίνει αναφορά και να πέσει κράξιμο για να τις κατεβάσουν. Αυτο δεν είναι αρθογραφία όμως... Δεν σέβονται ούτε τον κόπο ούτε τον χρόνο που χρειάστηκαν να φτιαχτούν πολλά κείμενα και φωτογραφίες. Επίσης παρατηρείτε το φαινόμενο αυτοί που έχουν αρκετά κλίκ στις σελίδες τους να προωθούν τους δικούς τους.. Προτιμούν να προωθήσουν την δουλειά ξένων χωρίς πηγές και μερικές φορές αηδίες και προσπάθειες απο Ελλάδα ουτε καν δίνουν σημασία παρά την μεγάλη πολλές φορές απήχηση, έχοντας την κουτοπονηριά μήπως τους κλέψουν τα κλίκ τους και τους πάρουν το κοινό....Αλλα τίποτα δεν κρατάει για πάντα... και ότι ανεβαίνει σίγουρα κάποια στιγμή θα κατέβει... προχωρώντας με αυτο το σκεπτικό όμως, εκεί που υπάρχει η Ακμή αργότερα ακολουθεί η παρακμή..