Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Εκδρομή στην Πόλη


Με αφορμή το φεστιβάλ μελιού στην Πόλη διοργανώνεται εκδρομή:
Αναχώρηση απο Λάρισα την Πέμπτη το βράδυ 16/2 με δυο διανυκτερεύσεις και επιστροφή την Κυριακή το βράδυ. Τιμή 120€. Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο Μεσημέρη Αλέξανδρο 6945568503 ή με εμένα 6936625532

13 σχόλια:

İlhami Uyar είπε...

do you come in istanbul,regards

Ανώνυμος είπε...

Ναι μάθαμε εμείς Μελισσοκομία, τώρα θα πάμε να δείξουμε και στους Τούρκους. Ήθελα να μάθω παρακαλώ ποιοι συν Ελληνες τις πρακτορεύουν αυτές τις κινήσεις,και σε ένδειξη τι..

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε καλημέρα.
Δεν αναφέρω πουθενά πως εμείς μάθαμε μελισσοκομία και ούτε θα πάμε να δείξουμε στους Τούρκους. Αλλοίμονο βέβαια. Όνειρο όμως κάποιων φίλων που σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνομαι και ‘γω είναι κάποτε να επισκεφτούμε την Πόλη και να πατήσουμε το πόδι μας σ’ αυτό μέγα μνημείο που λέγεται Αγιά Σοφιά. Είπαμε λοιπόν ευκαιρία τώρα που υπάρχει διαθέσιμος χρόνος να το συνδυάσουμε. Να δούμε και τα μεν αλλά και την μελισσοκομία των γειτόνων (σε τι πλαίσια βαδίζουν και πως προβάλλονται). Άρα όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν πρακτορεύει και η κίνηση δεν γίνεται προς ένδειξη ….αλλά προς ατομική τέρψη και ίδιον όφελος (ότι βλέπεις και ακούς νομίζω καλό είναι). Και συ αν είσαι αντίθετος και δεν θέλεις να συμμετάσχεις από αυτά που θα αναρτηθούν (αν γίνει το ταξίδι) είμαι σίγουρος πως κάτι θα ωφεληθείς.

IxNiLaTiS είπε...

Μήν ξεχνάτε ότι στις 18 έχουμε την ημερίδα με θέμα "Φυτοπροστασία - Μελισσοκομία" στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

IxNiLaTiS είπε...

Στην Αγία Σοφία καλύτερα μήν πάς, γιατί θα στενοχωρηθείς. Θα κλάψεις!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί θα κλαίνε με αυτά που θα δουν.
Με το καλό να πάτε και να επιστρέψετε.

Γιώργος Κ. είπε...

Θεοδώση εγώ απλά θα σου υπενθυμήσω ποιοί βάλαν τις μεγάλες πυρκαγιές, ποιοί ξεφτιλήζουν, και ποιοί αδημονούν να αδράξουν την ευκαιρία για να μας επιτεθούν.... ευτά μόνο.... επίσης όπως είπαν και οι προηγούμενοι θα στεναχωρηθείς πολύ απο αυτό που θα δείς! Ειλικρινά λυπάμαι γιατί κάποιοι συνάθρωποι μας δεν βλέπουν καθαρά, και προς να περάσουν καλά ενα διήμερο, ξεχνούν τα πάντα... είναι πολύ λυπηρό....

Dimitris Ninis είπε...

Αν καταφέρεις και πας ,καλά να περάσεις Θεοδόση !

evangelos naxios είπε...

Ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω.......μένω άφωνος,με τις απόψεις κάποιων ανθρώπων......καλά να περάσετε είσθε πολύ τυχεροι!!!

Γιώργος Καλογεράκης είπε...

Θεοδόση καλό ταξίδι και καλά να περάσεις. Η Αγιά Σοφιά σε κάνει να νιώθεις δέος! Αξίζει να επισκεφθεις το top kapi και το μπλέ τζαμί και φυσικά μέρη μελισσοκομικού ενδιαφέροντος που είμαι σίγουρος ότι, εσύ, θα βρείς. Τώρα για το κλάμα τι να πώ. Ισως να κλάψει αυτός που περιμένει να δει μαρμαρωμένους ή ....εξαδάκτυλους βασιλιάδες! Τελικά δεν είμαστε τυχαία ανάδελφο έθνος όπως έλεγε και ο Σαρτζετάκης.

Ανώνυμος είπε...

http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.com/2012/02/blog-post_2553.html

Καλή η πρόοδος και τα ανοιχτά μυαλά και η προοδευτικότητα αλλά τη διεθνή ξεφτίλα δεν τη βλέπετε η δεν σας αγγίζει.

explore.bees είπε...

Να πάς Θεοδόση να πάς ,,,αξίζει από πολλές μεριές .
Να πάς να δείς και το μπλε τζαμί που φτιάχτηκε 1000 χρόνια περίπου μετά την Αγιά ΄Σοφία , με σκοπό να επισκιάσει την επιβλητικότητα της ,,αλλά απέτυχε .
Να πάς να δεις και το υδραγωγείο του Ιουστινιανού που είναι κατασκευασμένο από Αρχαίες Ελληνικές κολώνες- Κίονες που εκλάπησαν από αρχαίους Ελληνικούς ναούς !!!!. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να πάνε ,,μήπως και κατανοήσουν ,, τις σκοπιμότητες που υπήρχαν και τότε και δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν και στις μέρες μας .
Να δεις και την καθαριότητα που έχει ή πόλη και να την συγκρίνεις με την πρωτεύουσα μας που έχει 3,5 φορές λιγότερο πληθυσμό !!!
Να πάς
Καλό ταξίδι
Χρήστος

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Mακάρι να μπορούσα κι εγώ να έρθω Θεοδόση.Θα δεις και θα γευθείς πολλά όμορφα πράγματα.
Με το καλό να πας, κι όταν με το καλό γυρίσεις περιμένουμε ενημέρωση και φωτογραφίες.